TR
Ne Aramıştınız?

Doğum ve doğuma bağlı komplikasyonlar sebebiyle gerçekleşen ölümlerin önüne geçmek için başlattığımız “Doğmak En Temel Hak!” kampanyasına ilişkin kareleri Yenikapı’da İstanbullular ile buluşturuyoruz.
Yeryüzünün dört bir yanından anne ve çocuk portrelerinden oluşan kareleri 30 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında İstanbulluların beğenisine sunuyoruz.

Kampanyanın ve serginin doğuş nedenine dair açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney “Dünyada her gün 830 kadın doğum sırasında veya hamilelik ve doğuma bağlı sebeplerle oluşan komplikasyonlardan ötürü hayatını kaybediyor. Dünya genelinde 2 milyon 600 bin bebek doğduktan sonraki ilk ay içerisinde hayatını kaybediyor. Tüm bu gerçeklere kayıtsız kalmamız mümkün değildi. Açtığımız/desteklediğimiz kliniklerde sağlıklı bir doğumun gerçekleşmesi için gerekli hizmetleri veriyoruz. Tüm bu çalışmalarımız sırasında bazen gözyaşlarına, bazen tebessümlere şahit oluyoruz. Bebeklerine en güzel kıyafetlerini giydirip kliniğimize gelen anneler, annesine endişe ile bakan bebekler, gözlerinin içi gülen çocuklar… Fotoğraf sergimiz aracılığı ile bu şahitliğimizi paylaşmak istedik. Halkımızın sergimize teşriflerinden büyük memnuniyet duyacağız.” dedi.
Sergi Yenikapı istasyonundan sonra İstanbul’da farklı istasyonlarda ve diğer illerde devam edecek.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.