TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzünde 821 milyon insan her gece aç yatıyor ve her gün 8 bin 220 çocuk açlık yüzünden hayatını kaybediyor. Yeryüzü Doktorları olarak bu durum karşısında kayıtsız kalmayarak 2012 yılından beri beslenme sağlığı merkezlerimizde açlıkla mücadele eden ihtiyaç sahiplerine desteklerinizle tıbbi beslenme tedavisi uyguluyoruz. Yemen, Çad ve Afganistan’da senenin ilk 4 ayında 50 bin 47 kişiye muayene, 4 bin 362 kişiye tıbbi beslenme tedavisi gerçekleştirdik.

Ramazan ayında ise başlattığımız “Peki Ya Her Gün Açlıktan Hayatını Kaybeden 8.220 Çocuk?” adlı kampanya ile Covid-19 salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde yeryüzünün bir bölümü için en tehlikeli virüsün maalesef hala açlık olduğunu hatırlatarak destek çağrısında bulunduk. Yoğun destekleriniz sayesinde beslenme sağlığı merkezlerimiz faaliyetlerine devam ederek binlerce kişinin daha açlıktan ölüme giden yoldan hayata tutunmasına vesile olacak.

Aynı zamanda paylaşmanın önemini daha da hissettiğimiz bu ayda “Zekât ve Fitre İyileştirir. Hem Yüreği Hem Yarayı!” dedik ve zekât ve fitrelerinizle dünyanın birçok yerindeki ihtiyaç sahiplerine sağlık hizmeti sunduk, sunmaya devam ediyoruz.

Sağlık hizmetlerin yanı sıra Ramazan ayında bağışlarınızla Suriye, Yemen, Bangladeş, Filistin, Çad, Mali, Pakistan, Afganistan, Uganda ve Somali’de 7 bin 162 kumanya dağıtarak 55 bin 210 ihtiyaç sahibine ulaştık.

Destekleriniz için teşekkür ederiz.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.