TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzü Doktorları olarak ihtiyaç sahibi bölgelerdeki sağlık sisteminin iyileşmesi ve sürdürülebilir olması amacıyla kliniklerimizde ücretsiz sağlık hizmeti sunuyoruz. Hizmetlerimizin devamlılığına dikkat çekmek için başlattığımız “Her Gün Güzel Döner Dünya, İyilik Daim Oldukça” adlı kampanyamıza bağışçılarımızın desteğini bekliyoruz.

Toplam 8 farklı ülkede bulunan kliniklerimiz ile ihtiyaç sahiplerine kesintisiz hizmet sunuyoruz.

İhtiyaç sahiplerinin sağlık alanındaki erişimini artırmaya yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda açlıkla mücadele için Afganistan, Yemen, Somali ve Çad’da, anne ve çocuk sağlığı için Suriye, Çad, Yemen ve Somali’de, mültecilere yönelik ise Bangladeş, Çad, Somali ve Suriye’de muayene ve tedavi hizmeti sunuyoruz. Gazze’de de fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ve mobil ekiplerimiz ile bölge halkına hizmet sunuyoruz.  Aynı zamanda Türkiye’ye sığınmış mülteciler için de psikososyal destek çalışmaları yürütüyoruz. Sağlık hizmetine ulaşımın sürekliliğinde önemli olan bağışçılarımızın düzenli desteği ile bölgelerde kurduğumuz yerel sağlık kliniklerinde binlerce ihtiyaç sahibinin yardımına koşuyoruz.

Kampanyaya destek beklediklerini belirten Genel Müdürümüz Ozan Mutlu, “Yeryüzü Doktorları olarak insani krizlerin yaşandığı coğrafyalara ulaştırdığımız sağlık hizmetinin sürdürülebilir olmasını çok önemsiyoruz. Çünkü ancak bu şekilde yaşanan acıların hafiflemesine kalıcı bir katkı sağlayabileceğimizi görüyoruz. Temel bir hak olan sağlık hizmetlerine erişim en zorlu coğrafyalarda dahi kesintisiz devam edebilsin diye yıl boyu hizmet veren klinikler kuruyoruz. Bu kalıcı merkezlerde uzman sağlık ekiplerimiz ve gönüllülerimiz eliyle hem fiziksel hem gönüllerdeki yaraları sarmaya çalışıyoruz. Bu iyilik yürüyüşünde yardımsever halkımızın desteğini her zaman yanımızda bulduk. İnternet sitemizden yapabilecekleri düzenli bağışları ile de çalışmalarımızın devamlılığına ortak olmayı sürdüreceklerine inanıyoruz.” dedi.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.