TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzü Doktorları olarak bu yıl başta deprem bölgesi olmak üzere hem yurt içinde hem uzak coğrafyalarda "Yeryüzünün Şifası Kurban Bağışı" diyerek kurban organizasyonları düzenleyeceğiz. Bu kapsamda yurt içi kurban hisse bedelini 6000 TL, yurt dışı kurban hisse bedelini ise 2600 TL olarak belirledik.

2023 yurt dışı kurban organizasyonlarını Afganistan, Benin, Çad, Etiyopya, Hindistan, Kamerun, Nijer, Somali, Tanzanya, Filistin, Yemen, Suriye, Kazakistan, Azerbaycan ve Kosova olmak üzere toplam 15 ülkede gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar 235 bin 346 hisse kurbanı ihtiyaç sahiplerinin sofralarına sağlık olmak için ulaştırdık. Bu kurban döneminde de bağışçılarımızın kurban vekaletleri ile yeryüzünün farklı coğrafyalarında bayramın bereketini yaşatacağız.

Deprem bölgelerinde de kurban dağıtımı yapacağız

Deprem bölgesinde ilk günden beri kurduğumuz çadır hastaneler ile 121 bin 367 kişiye hizmet verdik. Kurban Bayramı boyunca hem depremzedelerin hem de yurt içindeki diğer ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz.

Kurban kampanyasına dair açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney, "Yeryüzü Doktorları olarak bu yıl da Kurban Bayramında hem yurt içinde hem yurt dışında yüzleri güldürmek için çalışacağız. Tabii yurt içindeki önceliğimiz depremzedelerimiz olacak. Biz sağlık alanına odaklanmış bir dernek olarak 18 yıldır kurban organizasyonlarını da koruyucu sağlık programımız çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. İslami usul ve kurallara uygun şekilde yürüttüğümüz operasyonlarda kurban kesim işlemlerinin hemen sonrasında, bizlere ulaşan emanetleri iyiliğin yolunu gözleyen ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyoruz. Bu yıl da bağışçılarımıza "Yeryüzünün Şifası Kurban Bağışı" adlı kampanyamız ile sesleniyoruz. Gelin, sizler de destek verin; kurban vekaletleriniz ihtiyaç sahiplerine şifa olsun." dedi.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.