TR
Ne Aramıştınız?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da koruyucu sağlık projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi ülkelerde kurban organizasyonları gerçekleştiriyor, Kurban Bayramının bereketini daha fazla insana ulaştırmak için kampanyamıza bağışçılarımızın desteğini bekliyoruz.

Yeryüzü Doktorları olarak 17 yıldır yürüttüğümüz kurban organizasyonları ile 200 bin hisse üzerinde kurban kesimi gerçekleştirdik. Bu yıl da Afganistan, Benin, Çad, Etiyopya, Filistin, Hindistan, Kamerun, Mali, Nijer, Orta Afrika Cumhuriyeti, Pakistan, Somali, Suriye ve Yemen olmak üzere toplam 14 ülkede kurban dağıtımı yapacağız.

Kurban Bayramı boyunca gönüllü doktorlarımız ile ihtiyaç sahiplerine sağlık olacağız

Kurban Bayramı boyunca bağışçılarımızın kurban emanetlerini 500 bin ihtiyaç sahibine ulaştırmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda açlık ve yetersiz beslenme sorunlarının yaşandığı Afganistan ve Çad’da gönüllü sağlık ekiplerimizle ile muayene ve tedavi hizmeti vereceğiz.

Kurban kampanyasına destek çağrısında bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney,Şiddetli açlığın yaşandığı ve zorlu yaşam koşullarının olduğu ülkelerde ekiplerimizle, bağışçılarımızın kurban emanetlerini ulaştırıyor, beslenme sağlığı projelerimizi destekleyerek açlığın neden olduğu sağlık sorunlarının önüne geçmeye çalışıyoruz. İslami usul ve kurallara göre yerine getirdiğimiz kurban organizasyonumuz kapsamında, kurbanları kesimden hemen sonra ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyoruz. Ayrıca sağlık merkezlerimiz ve mobil ekiplerimizle hizmetlerimizin sürdüğü Afganistan ve Çad’a gönüllü sağlık ekiplerimizi de götüreceğiz. Kurban yardımlarımız devam ederken, bayram tatillerinde ihtiyaç sahiplerine sağlık hizmeti sunmak için bizimle yola çıkacak olan gönüllü doktorlarımızla bölge halkına sağlık hizmeti vereceğiz. Sizler de başlatmış olduğumuz “Kurban Olsun, Sağlık Olsun” kampanyamıza destek olarak bayramın iyiliğinin ve bereketinin yayılmasına vesile olabilirsiniz. Umutla bizleri bekleyen ihtiyaç sahiplerine bayramın sevincini yaşatabilirsiniz.” dedi.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.