TR
Ne Aramıştınız?

Dünyada göz sağlığına yönelik herhangi bir problem yaşayan insanların toplam sayısı 1.3 milyar olarak tahmin ediliyor. Yüzde 80’i tedavi edilebilir olan görme bozuklukları, maddi veya teknik eksiklikler sebebiyle müdahale edilemediğinde ise görme yetisinin tamamen kaybedilmesine sebep olabiliyor. Uzun yıllardır göz sağlığına yönelik çalışmalarımızı “Karanlıkta Diyalog” müzesinde açtığımız sergi ile ziyaretçilere bir perspektif daha sunuyoruz. Dünyanın çeşitli bölgelerinden görme problemlerine ve göz sağlığına yönelik çalışmalarımıza dair karelerin yer aldığı sergi  30 Eylül 7 Ekim tarihleri arasında gezilebilecek.

Sergiye dair açıklamalarda bulunan Kurumsal İletişim Müdürümüz Ayşenur Yalınkılıç, “Karanlıkta Diyalog deneyimi ile ziyaretçiler tüm duyuların harekete geçtiği yeni bir dünyayı keşfediyor. Empati ve farkındalık arttıran bu kıymetli deneyimin yanında, istedik ki dünyanın özellikle yoksullukla mücadele eden coğrafyalarındaki insanların önlenebilir sebepler yüzünden görme yetisini kaybettiğini de biz anlatalım ziyaretçilere. Bu sebeple de bizzat ekiplerimizin çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi açtık. Umuyoruz ki gündelik hayat meşgaleleri içerisinde bazen maalesef ki bir kenara bıraktığımız empati, diğerkâmlık gibi duyguların canlanmasına biz de katkıda bulunabiliriz. Tüm ilgilileri ziyarete bekleriz.” dedi.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.