TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzü Doktorları olarak bu yıl başlattığımız Zekatınız Sağlık Olsun adlı kampanyamız kapsamında deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Çalışanlarımız ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen gönüllü sağlık ekiplerimiz ile ilk günden beri sunduğumuz hizmetler kapsamında bölgede 75 bini aşkın depremzedenin yanında olduk.

Deprem bölgesinde çadır hastaneler kurarak, gönüllü sağlık ekiplerimiz ile birinci basamak sağlık hizmeti kapsamında muayene, tedavi hizmeti ve ilaç desteği sağlıyoruz. Aynı zamanda psikososyal destek çadırlarımızda psikologlar eşliğinde çocuklara ve yetişkinlere yönelik etkinlikler ve görüşme seansları gerçekleştiriyoruz. Depremden en çok etkilenen illerden Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya’da kurduğumuz bu çadırlarda, bağışçılarımızdan gelen destekleri Ramazan ayı boyunca depremzedelere sağlık hizmeti ve gıda kolisi olarak ulaştırmaya devam edeceğiz.

“Zekatınız Sağlık Olsun” kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı götürmeyi sürdürüyoruz. Ülkemizde yaşanan ve on binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan depremlerin ardından doğan ihtiyaçlara da cevap verme gayreti ile çalışıyoruz. Bu yıl Ramazan ayında öncelikli olarak depremin hemen ardından bölgede başlattığımız sağlık hizmetlerimizi sürdürüyor, bunun yanında depremzedelerimize gıda kolisi ulaştırıyoruz. Ayrıca depremin açtığı ruhsal yaraları onarabilmek amacıyla en önemli hizmet alanlarımızdan biri olan psikososyal destek çalışmalarımızla da depremzedelere hizmet veriyoruz. Zekat kampanyamız ile Ramazan ayının bereketini deprem bölgesinde paylaşmaya devam ediyor, ihtiyaç sahiplerine umut olmak için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.