TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzü Doktorları olarak bu yıl hem yurt içinde hem yurt dışında Kurban Bayramı için gün sayıyoruz. Bağışçılarımızın kurban vekaletleri ile operasyonlarımızı 17 ülkede gerçekleştirmeyi planlarken aynı zamanda Türkiye'den Çad'a götürdüğümüz gönüllü ekiplerimizle sağlık hizmeti vereceğiz.

Kurban faaliyetlerimizi "Yeryüzünün Şifası Kurban Bağışı" adlı kampanyamız ile duyurduk ve bu kapsamda Afganistan'dan Kosova'ya, Kazakistan'dan Çad'a kadar dünyanın muhtelif coğrafyalarına ulaşacağız. 18 yıldır olduğu gibi bu yıl da açlık sınırında yaşayan on binlerce insanla bayramın sevincini paylaşacağız.

Depremin ilk gününden beri depremzedelerin yaralarını sarmak için gerek sağlık hizmeti gerek psikososyal destek çalışmaları yürüttük. Bölgeyi bayramda da yalnız bırakmayacağız. Yurt içi kurban kesim işlemleri ile deprem bölgesi başta olmak üzere ülkemiz genelinde ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtımı yapacağız.

Yeryüzü Doktorları olarak islami usul ve kurallara uygun olarak gerçekleştirdiğimiz kurban operasyonlarımıza bağışlarınızı web sitesinden online olarak, bankalar üzerinden, tele bağış yöntemiyle ya da elden almaya devam ediyoruz.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.