TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzü Doktorları olarak açlık ile mücadele eden ülkeler başta olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında “Kurban Olsun Sağlık Olsun” diyerek kurbanın sevincini yaşatacağız. Kurban yardımlarının yanı sıra sağlık imkanlarının yetersiz olduğu Çad ve Kamerun’da gönüllü uzman doktorlarımız ile sağlık hizmeti sunarak ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız.

Yurt içi kurban hisse bedelini 12 bin TL, yurt dışı kurban hisse bedelini ise 4 bin TL olarak belirledik. Kurban organizasyonları kapsamında bu yıl da Afganistan, Çad, Kamerun, Yemen, Gazze gibi toplam 22 ülkede kurban dağıtımı yapacağız.

İnsani krizin şiddetlenerek arttığı Gazze’ye kurban yardımlarını ulaştıracağız.

Yeryüzü Doktorları olarak insanlık dramının devam ettiği ve açlık krizinin giderek büyüdüğü bölgede sağlık hizmetlerimizi sunmaya devam ederken Kurban Bayramı’nda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bölgedeki şartlara uygun şekilde kurban yardımlarını organize ederek bu yıl da bayramın bereketini Gazzelilerin sofralarına taşıyacağız.

Gönüllü hekimlerimiz Kurban Bayramı’nda sahada olacak.

Sağlık altyapısının yetersiz olduğu ülkelerde çalışmalar yürütürken kurban yardımlarımızı organize edecek ve gönüllü ekiplerimiz ile sağlık hizmeti vereceğiz. Bayram boyunca açlık sorunlarının yaşandığı ve sağlık hizmeti imkanlarının kısıtlı olduğu Çad ve Kamerun’da aile ve çocuk sağlığı alanında muayeneler gerçekleştirecek, tedaviler uygulayacağız.

Koruyucu sağlık projeleri kapsamında kurban operasyonları düzenlediklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney, “Yaşam koşullarının zorlu olduğu uzak coğrafyalarda yürüttüğümüz kurban operasyonlarımızla bugüne kadar yüz binlerce kişiye ulaştık. Bu yıl da başlattığımız kurban kampanyamız ile ülkemizde ve yurt dışında 22 farklı ülkede bağışçılarımızın kurban emanetlerini ulaştırmayı hedefliyoruz. Sağlık merkezimizin bulunduğu Çad’da ve çeşitli faaliyetler yürüttüğümüz Kamerun’da ekiplerimizle kurban dağıtımı gerçekleştirirken bir yandan da şifa olmak için çalışacağız. Kurban Bayramı’nda daha fazla insanın bayram sevincine ortak olmak için sizler de vekalet yolu ile bağışlarınızı bize ulaştırın, bu bayram da kurban olsun sağlık olsun.” ifadelerini kullandı.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.