TR
Ne Aramıştınız?

Gazze’de 1 milyondan fazla çocuk saldırılardan olumsuz etkilendi. 7 Ekim'den bu yana nüfusun yaklaşık yüzde 85'ini oluşturan 2 milyona yakın insan birden çok kez yerinden edildi. Yeryüzü Doktorları olarak hastanelerin hizmet dışı kaldığı Gazze’de yaşananlara Yenikapı metro istasyonunda açtığımız “Gazze’nin Yarası Derin!” isimli sergi ile dikkat çekiyoruz

Yeryüzü Doktorları olarak kurulduğumuz günden bu yana Gazze’de sağlık alanında çeşitli faaliyetler yürütüyor, 2015 yılından beri ise Gazze’de açtığımız dernek merkezi, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ve kurduğumuz mobil sağlık ekipleri ile bölgedeki ihtiyaç sahiplerine kesintisiz hizmet veriyoruz.

7 Ekim’den beri devam eden saldırılar nedeniyle oluşan sağlık hizmeti ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürürken, Gazze’de yaşanan insanlık dramına “Gazze’nin Yarası Derin” isimli sergisi ile dikkat çekiyoruz. Geçmişten bugüne gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve yaşanan sorunları halka aktarmak, konu üzerindeki toplumsal farkındalığı artırmak adına düzenlediğimiz sergide Gazze’nin yıllardır devam eden durumunu gözler önüne seriyoruz.

Geçmişten bugüne gerçekleştirilen gönüllü sağlık hizmetlerimize ve insani yardım çalışmalarımıza çeşitli karelerle yer verdiğimiz sergi; 2-7 Ocak tarihleri arasında Yenikapı metro istasyonunda İstanbullularla buluşacak. Ardından Gazze’ye dair fotoğraf karelerimiz 8-14 Ocak tarihleri arasında Bursa Şehreküstü metro istasyonunda sergilenecek.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.