TR
Ne Aramıştınız?

İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depremin hemen ardından halkın yaralarını sarmak amacıyla bölgedeyiz. Deprem sonrası evini kaybeden, çadırlarda yaşamak zorunda kalan depremzedeler için ihtiyaçlar doğrultusunda hazırladığımız 500 adet hijyen kitini bölgede dağıtmaya başladık. Diş macunu, diş fırçası, şampuan, sıvı sabun, ıslak mendil, kolonya, el kremi, hijyenik ped ve kağıt havlulardan oluşan kitler ile depremzedelerin yanında oluyoruz.

Yeryüzü Doktorları olarak aynı zamanda depremin afetzedeler üzerindeki psikolojik olumsuz etkilerini azaltmak, onların içinde bulundukları bu süreci en az yara ile atlatmalarını sağlamak için psikologlarımız ve sosyal çalışmacılarımız ile psikososyal destek çalışmalarına başladık.  AFAD ve Kızılay ile koordineli olarak yürüttüğümüz yardım faaliyetlerini ilk etapta 6 psikolog ve 12 sosyal çalışmacımız ile sürdürüyoruz.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.