TR
Ne Aramıştınız?

400 bin kişinin yaşadığı tahmin edilen Doğu Guta’da uzun süredir devam eden ve Şubat ayında şiddetlenen çatışmalar yüzlerce sivilin ölmesine neden oldu. 5 yıldır süren abluka sebebi ile bölgede gıda, ilaç gibi hayati malzemelerin temininde sıkıntı yaşanıyor. Gıda ve ilaç eksikliğinden dolayı çocuklar başta olmak üzere ciddi sağlık sorunları yaşanıyor. Bununla birlikte hastanelerin, sağlık çalışanlarının dahi hedef alınması ise bölgedeki sağlık sisteminin işleyemez hale gelmesine sebep oluyor.

Tüm bu krizin sonuçlarını son günlerde daha ağır olarak yaşayan Doğu Guta halkı için bir yıldan fazladır sürdürdüğümüz beslenme sağlığı çalışmalarımıza devam ederek ayda 2 bin 500 kişiye uzmanlar gözetiminde besleyici gıda takviyesi sunmaktayız.

Doğu Guta’daki çocuklar için ilaç desteği projemiz

Beslenme sağlığı çalışmalarının yanı sıra bölgedeki ilaç temini problemi için de harekete geçerek Ocak ayında başlattığımız proje ile çocuklara yönelik olarak ayda 12 bin reçeteyi ücretsiz olarak karşılamaktayız.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.