TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzü Doktorları olarak her yıl olduğu gibi bu yılda açlıkla mücadele eden zorlu coğrafyalarda kurban bayramının bereketini paylaştık. "Kurban Olsun, Sağlık Olsun" diyerek çıktığımız kampanyamızda Afganistan, Bangladeş, Benin, Çad, Etiyopya, Filistin, Nijer, Pakistan, Somali, Sudan, Suriye, Tanzanya, Uganda ve Yemen olmak üzere toplam 14 ülkede 26 bin 692 hisseyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak bayram sevincini birlikte yaşadık.

Bu yıl ki kurban organizasyonlarımızı değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney, “Özellikle beslenme yetersizliğinin yaşandığı ve sağlık yardımı faaliyetlerimizi yürüttüğümüz bölgelerde bağışçılarımızın bizlere emanet ettiği kurbanları 16 yıldır İslami usul ve kurallar çerçevesinde gerçekleştirdik. Bu yıl da yine aynı hassasiyetle zorlu yaşam koşullarının olduğu bölgelere kurban emanetlerini sahipleri ile buluşturduk." ifadelerini kullandı.

Her zaman yanımızda olan bağışçılarımıza gönülden destekleri için teşekkür ederiz.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.