TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzü Doktorları olarak açlıkla mücadele eden ülkelere bayram sevincini taşımak için 16 yıldır kurban organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da “Kurban Olsun, Sağlık Olsun” kampanyamız ile kurban yardımlarınızı binlerce kişiye ulaştırmayı hedefliyoruz.

Dernek olarak bu yıl bir kurban hisse bedelimizi 880 TL olarak belirledik. Afganistan, Bangladeş, Benin, Çad, Etiyopya, Filistin, Nijer, Pakistan, Somali, Sudan, Suriye, Tanzanya, Uganda ve Yemen olmak üzere toplam 14 ülkede kurban organizasyonları gerçekleştireceğiz.

Kurban kampanyasına dair açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney, “Yeryüzü Doktorları olarak yetersiz beslenmenin neden olduğu sağlık problemlerinin önüne geçmek için uzun yıllardır, büyük önem ve hassasiyetle, bağışçılarımızın kurban hisselerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Biliyoruz ki uzak coğrafyalarda bu yardımları bekleyen, sadece ulaştırdığımız kurban yardımları ile et tüketebilen insanlar var. Kurban organizasyonları sırasında şahit olduğumuz bir çocuğun poşetten çamura düşen et parçalarını yerden toplaması ve ailesine götürmesi bile bizlere çok şey anlatıyor. Bu yıl da her kurban döneminde olduğu gibi zorlu coğrafyalardaki binlerce ihtiyaç sahibinin kurban sevincine ortak olmak ve bayramın iyiliğini yaşatmak adına kurban kampanyamızı başlattık. Gelin, sizler de vekalet yoluyla kurban bağışlarınızı bizlere gönderin, dünyanın dört bir yanında açlık sınırında yaşayan insanlara da bayram olsun.” dedi.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.