TR
Ne Aramıştınız?

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını Gazze’yi de etkisi altına almaya başladı. Bölgeden alınan son haberlere göre, vaka sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Yıllardır süren çatışmalar ve ambargolar nedeniyle insani krizin yaşandığı, sağlık hizmetlerinin yetersiz kaldığı Gazze’de salgının şiddetini arttırması endişelere sebep oluyor.

Yeryüzü Doktorları olarak uzun yıllardır hizmet verdiğimiz Gazze’de 2015 yılından itibaren fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezimiz ve mobil sağlık ekiplerimiz faaliyet gösteriyor. Salgın sebebi ile sokağa çıkma yasağının ilan edildiği ve kurumların çalışmalarının durdurulduğu bu günlerde, mobil sağlık ekibimiz bölge Sağlık Bakanlığı ile iş birliği içerisinde, evinden çıkamayan hastalar için sağlık hizmeti sunuyor. Sıkı tedbirlerle salgını kontrol altına almaya çalışan şehirde, ekiplerimiz diğer yardım faaliyetleri için de hazır durumda.

Gazze’de gerçekleştirdiğimiz çalışmalara bağışlarınızla destek olabilirsiniz.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.