TR
Ne Aramıştınız?

Yeryüzü Doktorları olarak koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastanelerde karantina altına alınan hastalar için geçtiğimiz ay başlattığımız “Destek Kiti Ulaştırın, İyilik Bulaştırın” kampanyasına yardım bekliyoruz. Başlattığımız kampanya kapsamında hastanelerde tedavi gören kişilere, pijama takımı, çorap, diş fırçası, diş macunu gibi temel ihtiyaçları içinde barındıran kitleri dağıtmaya devam ediyoruz.

İlk olarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde başlatılan dağıtımların şu an toplamda 18 hastanede 2 bin 55 kişiye ulaştığını bildiren Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney “Kampanyamız yoğun ilgi gördü. Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan halkımız, şimdi de ne hastanedeki hastalarını unutuyor, ne mahallesinde apartmanında desteğe ihtiyacı olanları… Biz de emanetleri yerine ulaştırmaya devam ediyoruz. Şu an birçok hastaneden aranıyoruz, hastalara bu kitleri ulaştırmamız isteniyor. Bunlarla birlikte kitleri alan hastalardan da çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirebiliyorsak ne mutlu bizlere… Şimdi daha çok destek ile daha çok hastaya ulaşmayı hedefliyoruz ve diyoruz ki halkımız evlerinde kalarak hem koronavirüsten korunabilir hem de evlerinden iyilik bulaştırabilir.” dedi.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.