TR
Ne Aramıştınız?

Birleşmiş Milletler Küresel İnsani Yardım 2020 Raporuna göre, yaklaşık 168 milyon kişi acil insani yardıma muhtaç durumda. Kimileri açlıkla mücadele ediyor, kimileri hastalıklarına çare arıyor, kimileri de temiz suya erişebilmenin hayalini kuruyor. Yeryüzü Doktorları olarak ihtiyaç sahibi insanlar için yürüttüğümüz sağlık yardımlarının, bağışçılarımızın düzenli desteği ile süreklilik kazanabileceğine dikkat çektiğimiz “Bir Gün Değil, Her Gün İyilik Olsun” kampanyasını başlattık.

Bölgelerdeki ihtiyaçlar kapsamında açtığımız kliniklerde birinci basamak sağlık hizmeti, anne-çocuk ve beslenme sağlığı hizmeti vererek yardımlarımızı sürdürüyor, açılan klinikler ile sağlık problemlerini önlemek için faaliyetlerde bulunuyoruz.

Yeryüzü Doktorları olarak, Somali, Çad, Suriye, Afganistan, Filistin ve Yemen gibi 50’yi aşkın ülkede yıllardır sağlık hizmeti sağlarken, her ay yapılan düzenli bağışlar ile bölgelerdeki sağlık erişimine ulaşılabilirliğin artması için çalışıyoruz. Aynı zamanda uzman sağlık çalışanı kapasitesini geliştirmek için sağlık eğitimi programları düzenlerken, hastanelere cihaz ve ekipman desteği de vererek sağlık hizmetlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlıyoruz.

Düzenli bağış ile sürekli hizmetin sağlanabileceğine değinen Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney Bugüne kadar 50’yi aşkın ülkede insani yardımlarımızı sağlık alanında odaklanarak sürdürdük. Yeryüzünün muhtelif coğrafyalarında ihtiyaç sahibi binlerce insana ulaşmanın, onların dertlerine hemhal olmanın güzel hissiyatları içerisinde her gün yeniden dünyaya iyilik ve sağlık katmanın derdindeyiz.

Bizler sadece ihtiyaç sahibi bölgelere giderek bir yardım bırakıp dönmek için değil; oralarda kalıcı klinikler açarak, eğitimler vererek, sağlık alanında ulaşılabilirliği artırarak çözümler getirme, sürekli hizmet sağlama gayesiyle çalışıyoruz. Bugüne kadar yeryüzünün acılarına umut olan bağışçılarımızın desteği ile yardımlarımızı ulaştırdık. Bu coğrafyalarda yürüttüğümüz faaliyetlerin bir gün değil her gün olması için gelin, az çok demeden düzenli bağışlarınızla onlara sürekli iyilik ve sağlık götürmemize vesile olun” dedi.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.