TR
Ne Aramıştınız?

Bangladeş’te Cox Bazar’daki mülteci kamplarında geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında 28 kişi hayatını kaybetti. Mültecilerin yaşadığı en az 10 bin barınağın küle döndüğü yangında, 48 bin 300 kişi de evsiz kaldı. Yangının ardından bölgeden gelen acil yardım talebi üzerine çalışmalarımızı başlattık.

Yeryüzü Doktorları olarak yerel kuruluşlar ile iş birliği halinde temel ihtiyaçların karşılanması noktasında faaliyetler yürüttük. Bu kapsamda ihtiyaç analizleri gerçekleştirdiğimiz bölgede ekiplerimiz ile ilk etapta 2 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdik. Hazırladığımız gıda kolileri ve içerisinde diş macunu, diş fırçası, havlu, hijyenik ped ve led ışık gibi kişisel ihtiyaç ürünlerinin bulunduğu hijyen kitlerini de bölgeye ulaştırıyoruz. Sağlık yardımları kapsamında ise kamp alanında kurduğumuz sağlık kliniğimizde yangından etkilenenlere ilk yardım hizmeti ve ilaç desteği sağlıyoruz.   

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.