TR
Ne Aramıştınız?

Dünya üzerinde 811 milyon insan yeterli ve güvenli gıdaya ulaşamıyor, bu insanların 48 milyonu ise kıtlığın eşiğinde yaşıyor. Her yıl 3 milyondan fazla çocuk açlık nedeniyle hayatını kaybediyor

İhtiyaç sahibi coğrafyalarda yaşanan açlık krizine kayıtsız kalmayarak uzun yıllardır sağlık hizmeti sunuyoruz. Bu yıl da açlığa karşı “Yeryüzü Acıya Tok, İyiliğinize Aç!” isimli bir kampanya başlattık. Yürüttüğümüz kampanya kapsamında açlık sorunlarına dikkat çekmek için İstanbul metro istasyonlarında sergi düzenliyoruz.

Beslenme sağlığına yönelik çalışmalarımız ile birlikte çeşitli insan portrelerinin yer aldığı kareleri; 4-10 Nisan tarihleri arasında Taksim metrosunda, 11-17 Nisan’da Ünalan metro istasyonunda İstanbullular ile buluşturuyoruz.

Sergi hakkında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney, “Diğerkâmlık ve cömertliğin arttığı Ramazan ayında, her gece aç yatan insanların sesini ve açlıkla mücadele sürecimizi bu sergi ile kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Sergilenen fotoğraflarda bir yandan açlıkla mücadele eden küçük bedenlere, annelerinin çaresiz bakışlarına; bir yandan da gözlerinin içi gülen çocuklara şahit olunabilecek. Halkımızın açmış olduğumuz sergimize teşriflerinden büyük memnuniyet duyacağız.” dedi.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.