TR
Ne Aramıştınız?

Dünyada herkese yetecek kadar gıda üretimi olmasına rağmen 821 milyon kişi her gece aç yatıyor. 5 yaş altı çocuk ölümlerinin neredeyse yarısı açlıkla ilişkilendiriliyor.

Dünyadaki açlık krizini göz ardı etmek yerine, onunla mücadele etmeyi hedefleyerek geçtiğimiz günlerde “Hayat Çok Ucuz!” isimli bir yardım kampanyası başlattık. Bu kampanya aracılığı ile toplumsal farkındalık oluşturmayı ve ihtiyaç sahibi daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda yeryüzünün dört bir yanından çeşitli insan portrelerinin yer aldığı kareleri, 13-19 Mayıs tarihleri arasında Yenikapı metrosunda, 15-21 Haziran’da ise Üsküdar metro istasyonunda İstanbullularla buluşturuyoruz.

Serginin doğuş nedenine dair açıklamalarda bulunan Yeryüzü Doktorları Yönetim Kurulu Başkanımız Uzm. Dr. Yahyahan Güney “Diğerkâmlık ve cömertliğin arttığı ramazan ayında, her gece aç yatan insanların sesini ve açlıkla mücadele sürecimizi bu sergi ile kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Sergilenen fotoğraflarda bir yandan açlıkla mücadele eden küçük bedenlere, annelerinin çaresiz bakışlarına; bir yandan da gözlerinin içi gülen çocuklara şahit olunabilecek. Halkımızın açmış olduğumuz sergimize teşriflerinden büyük memnuniyet duyacağız.” dedi.

BİR İNSANIN HAYATINI ŞİMDİ DEĞİŞTİREBİLİRSİN

Geçen her dakika çok önemli. Şimdi yapacağınız destek; bir annenin, bir çocuğun ya da bir insanın hayatını değişltirecek.  İyilik hareketine sen de katıl.

Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.
Bu alan zorunludur.